Borrelplank

Borrelplanken

Zie je ook wel eens van die belegde planken met heerlijke verschillende kazen, vleeswaren en allerlei andere lekkere hapjes, maar heb je totaal geen zin of tijd om ze zelf te maken, dan doen wij dat voor u! Er is veel mogelijk, kijk bijvoorbeeld bij de planken. Maar er zijn meer mogelijkheden dan dit, neem gerust contact met ons op als u vragen of andere ideeen heeft!

U kunt de planken afhalen bij De kleine cateraar een shop in shop bij de winkel DTS Modelspoor te Ermelo. Wij kunnen ook de planken op de door u gewenste plek bezorgen in de omgeving van Ermelo. Bij bezorging of een bestelling van een kleine of middel plank worden De planken volledig belegd en u krijgt er servetten bij. De plank kunt u terug brengen naar de winkel maar u mag, na het leegeten en tegen een meerprijs, de plank ook houden!

Tijdelijk leveren wij alleen de kleine planken tot max 8 personen, dit vanwege corona. Mocht u voor meer dan 8 personen willen bestellen, geen probleem, u krijgt dan meerdere planken geleverd!