Voorwaarden Borrelplank

Voorwaarden Borrelplanken

- Een borrelplank bezorgen is mogelijk vanaf 10 tot 30 personen. Een borrelplank kunt u afhalen in de winkel vanaf 2 tot 30 personen. Wilt u graag voor meerdere personen een borrelplank bestellen, geen probleem, neem dan eerst even contact met mij op.

- Houd u er rekening mee dat een normale plank van 6 tot 10 personen is en een grote plank van 10 t/m 15 personen is. Dus mocht u voor meer personen bestellen, krijgt u ook meerdere planken mee. U kunt ook een kleine plank bestellen voor ongeveer 2 tot max 5 personen, deze worden niet geleverd maar kunt u alleen afhalen. Voor de kleine plank vragen wij € 8,50 per persoon (excl plank).

- Bestellen? Doe dit minstens 3 werkdagen dagen van te voren via de mail of neem contact op via telefoon 0614858431. Wilt u binnen deze tijd een borrelplank bestellen, neem dan eerst even contact met mij op.

- De hapjes van de borrelplanken worden verpakt in (wegwerp) cateringbakjes en cateringdozen wanneer u ze afhaalt bij de grote planken, zo blijft het vers en kunt u het zelf meenemen en/of uitpakken. Wanneer de borrelplanken geleverd worden kunnen ze naar u wens voorledig klaargezet worden, uitgepakt en gedekt op de plek die u wenst.

- Bij het leveren van een borrelplank dient er iemand deze te kunnen aannemen, hiervoor wordt van te voren met u een tijdvak afgesproken van bezorging.

-Wij kunnen er eventueel voor zorgen dat de borrelplank(en) mooi en lekker gepresenteerd worden, naar wens. Om dit te kunnen verzorgen zullen wij maximaal een half uur bij u bezig zijn en vragen wij u om hiervoor een tafel ter beschikking te stellen.

-Bij bezorging en bij het niet houden van de planken is het enige wat wij van u vragen of u de planken wilt afruimen en afvegen, zo kunnen wij vlug weer alles ophalen. De afwas is uiteraad voor ons!

- Planken dienen binnen 5 werkdagen geretourneerd te worden, bij in gebreke blijven hiervan zullen wij u een bedrag van €25,- per plank in rekening brengen. Betaaltermijn hiervoor is 14 dagen.

- Wanneer u geen borrelplank meer nodig heeft, of gasten zijn verhinderd, dient dit maximaal 48 uur van te voren te worden doorgegeven, lukt dit niet dan word het bestelde volledig in rekening gebracht.

- Helaas is het niet mogelijk om voor een allergie vrije borrelplank te zorgen. Doordat wij serieus willen omgaan met allergieën, en hier ook geen misverstanden over willen krijgen. Mochten er allergieën zijn, overleg dit even met ons om te weten wat wij voor producten gebruiken.

- Zowel afhalen, in de winkel van DTS modelspoor, als bezorgen is mogelijk. Wel spreken we van te voren een tijdsvak af.

- Wij bezorgen in en in de omgeving van Ermelo en in een straal van 10 km daarom heen geheel gratis. Mocht u hierbuiten graag bezorgd willen hebben, vragen wij een kilometer vergoeding van 0,25 cent per kilometer.