Voorwaarden ontbijt en lunch pakketjes

Voorwaarden Pakketjes

- Een ontbijt of lunch pakket kunt u afhalen in de shop in shop bij DTS modelspoor te Ermelo, vanaf 2 personen. Bezorgen in Ermelo en 10 km om Ermelo doen wij vanaf 5 personen. wilt u daarbuiten bezorgd hebben, dan vragen wij €0,25 per kilometer.

- Bestellen? Doe dit minstens 3 werkdagen van te voren via de mail of neem contact op via telefoon 0614858431. Wilt u binnen deze tijd een ontbijt of lunch pakket bestellen, neem dan eerst even contact met mij op.

- Afhalen van een ontbijt of lunchpakket kan bij het afhaalpunt binnen de openingstijden van de winkel, op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wilt u het op een ander moment afhalen, neem dan eerst even contact met mij op.

- Wanneer uw ontbijt of lunch pakket niet doorgaat, of u wilt minder bestellen, dient u dit maximaal 48 uur van te voren door te geven, lukt dit niet dan word het bestelde volledig in rekening gebracht.

- Helaas is het niet mogelijk om voor een allergie vrij ontbijt of lunch pakket te zorgen. Doordat wij serieus willen omgaan met allergieën, en hier ook geen misverstanden over willen krijgen. Mochten er allergieën zijn, overleg dit even met ons om te weten wat wij voor producten gebruiken.

- De ontbijt en lunchpakketjes worden in kartonnen catering dozen en zakjes geleverd, verder kunt u uw wensen doorgeven in het bestel formulier.