Regelement

Het regelement van de kleine cateraar.

Algemene voorwaarden

Voorwaarden borrelplanken

- Een borrelplank bezorgen is mogelijk vanaf 10 tot 30 personen. Een borrelplank kunt u afhalen in de winkel vanaf 2 tot 30 personen. Wilt u graag voor meerdere personen een borrelplank bestellen, geen probleem, neem dan eerst even contact met mij op.

- Houd u er rekening mee dat een normale plank voor ongeveer 10 personen is en een grote plank voor ongeveer 15 personen is. Dus mocht u voor meer personen bestellen, krijgt u ook meerdere planken mee. U kunt ook een kleine plank bestellen voor ongeveer 2 tot 5 personen, deze worden niet geleverd maar kunt u alleen afhalen. Voor de kleine plank vragen wij € 6,50 per persoon.

- Bestellen? Doe dit minstens 3 werkdagen dagen van te voren via de mail of neem contact op via telefoon 0614858431. Wilt u binnen deze tijd een borrelplank bestellen, neem dan eerst even contact met mij op.

- Wanneer u geen borrelplank meer nodig heeft, of gasten zijn verhinderd, dient dit maximaal 48 uur van te voren te worden doorgegeven, lukt dit niet dan word het bestelde voorledig in rekening gebracht.

- Helaas is het niet mogelijk om voor een allergie vrije borrelplank te zorgen. Doordat wij serieus willen omgaan met allergieën, en hier ook geen misverstanden over willen krijgen. Mochten er allergieën zijn, overleg dit even met ons om te weten wat wij voor producten gebruiken.

- Zowel afhalen, in de winkel van DTS modelspoor, als bezorgen is mogelijk. Wel spreken we van te voren een tijdsvak af.

Levering

- De borrelplanken worden verpakt in (wegwerp) cateringbakjes en cateringdozen wanneer u ze afhaalt, zo blijft het vers en kunt u het zelf meenemen, uitpakken en opdienen. Wanneer de borrelplanken geleverd worden kan het naar uw wens voorledig klaargezet worden, uitgepakt en gedekt op de plek die u wenst.

- Bij het bezorgen van een borrelplank dient er iemand deze te kunnen aannemen, hiervoor wordt van te voren met u een tijdvak afgesproken van bezorging.

- Wij kunnen er eventueel voor zorgen dat de borrelplank(en) mooi en lekker geprecenteerd worden, naar wens. Om dit te kunnen verzorgen zullen wij gemiddeld een half uur bij u bezig zijn en vragen wij u om hiervoor een tafel ter beschikken te stellen.

- Bij bezorging en het niet houden van de planken is het enige wat wij van u vragen of u de planken wilt afruimen en afvegen, zo kunnen wij vlug weer alles ophalen. De afwas is uiteraad voor ons!

- Wij bezorgen in en in de omgeving van Ermelo en in een straal van 10 km daarom heen geheel gratis. Mocht u hierbuiten graag bezorgd willen hebben, vragen wij een kilometer vergoeding van 0,25 cent per kilometer.

Betaling

Betaling vind plaats bij afhalen of tijdens de bezorging.

Dit mag contant of via een online betaling (Tikkie, betaalverzoek)

Heeft u vragen of een klacht

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de site of via telefoonnummer 0614858431.

Contact gegevens

Ellen Domburg eigenaar van de kleine cateraar

Fokko Kortlanglaan 2A
3853 KG Ermelo
Nederland
0614858431
info@dekleinecateraar.nl

zie onze contact pagina

Algemene gegevens

KVK 62847503
BTW nummer NL002140751B36
IBAN NL52 RABO 0302303499

Openningstijden

Woensdag en vrijdag
van 14.00 tot 21.30 uur

Zaterdag en zondag
van 10.00 uur tot 22.00 uur

Maandag, dinsdag en donderdag gesloten