Wie ben ik

Dit ben ik

Mijn naam is Ellen Domburg en ik ben geboren op vrijdag 13 december 1985. Een prachtige vrijdag de dertiende die vaker in mijn leven op de voorgrond kwam. Zo hebben we ook gekozen om te trouwen op vrijdag de dertiende met mijn lieve man Martin Domburg waar ik nu al ruim 18 jaar mee samen ben en bijna 11 jaar getrouwd. In 2012 zijn we trotse ouders geworden van onze Dochter Zoe en in 2015 hebben we ons gezin compleet mogen maken met onze zoon Levy. Ik heb een goed leven, goed werk, prachtig gezin, fijn huis, niks te klagen... Maar een tevreden mens heeft ook vaak nog dromen, ik dus ook!

Dromen

Ik ben heel creatief van kleins af aan al geweest. Kijk je in vriendenboekjes of poezie albums (ja zo oud ben ik ook al) van vrienden van vroeger dan staat bij hobby's altijd knutselen. mijn geluk en zaligheden in al het knutselwerk, je kon er een huis mee behangen. Nog steeds ben ik graag creatief bezig, ik doe van alles, ik vind ook heel veel leuk om te maken. Het laatste project is wel ons huis geweest waar ik mijn ideeen en fantasien in heb mogen verwezelijken. We hebben ons huidige huis in december 2018 gekocht en alleen de muren zijn blijven staan. Alles hebben we eruit gesloopt en opgebouwd tot hoe het nu is geworden, ons paleisje!

Een van mijn dromen is om met een foodtruck festivals af te gaan, maar mijn grooste droom ooit is toch wel een B&B. Wat lijkt mij dat geweldig. Hard werken dat geloof ik graag, maar ik wil zo graag andere mensen in de watten leggen en laten genieten van wat ik hun op dat gebied te bieden heb. Dromen, dromen en dromen, maar dat mag. Ik vind echt dat wanneer je geen dromen meer hebt het leven ook maar saai wordt.

Hoe en of ik ooit bij die droom ga komen weet ik niet, maar met kleine stapjes kom ik steeds dichterbij. Zo ook deze site waar ik graag mijn passie voor koken en de creatieve kant daar in wil laten zien. Van borrelplanken tot cadeautjes!

Geniet en kijk rustig rond, net zoals ik dat doe met telkens een stapje dichter bij mijn droom!

liefs Ellen Domburg